Politica de rambursare

 

Pretuim fiecare client si potential client, de aceea dorim sa va informam cu privire la metoda de livrare a coletelor, cât și cu privire la politica de schimb/retur înainte de a plasa comanda.

CATEGORII DE PRODUSE CU CONDITII SPECIALE DE RETUR

  • Fashion (imbracaminte, incaltaminte) - trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi, cu etichetele prezente si sigilii intacte.
  • Nu pot fi returnate produse precum lenjeria intima, costumele de baie sau cosmeticeledeoarece pot pune in pericol sanatatea consumatorilor daca au fost desigilate.

LIVRAREA COMENZILOR

Livrarea coletelor se face doar prin firma de curierat RAPID, direct la adresa.

Termenul de livrare este 1-3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Taxa de transport este fixa (19 Lei), iar comenzile cu o valoare mai mare sau egala cu suma de 199 Lei vor beneficia de Transport GRATUIT.

CUM SE SCHIMBA/RETURNEAZA UN PRODUS

Respecta pasii de mai jos, sau trimite un email la contact@bellebyalis.ro și spune-ne că vrei să schimbi/returnezi produsul/ele cumpărate. Vei primi un răspuns in cel mai scurt timp, ne straduim sa raspundem la toate mesajele/e-mailurile in aceiasi zi.

Totodata, daca esti indecis in alegerea unui alt produs, ne poti contacta telefonic sau pe whatsaoo la numarul: 0766242223 de Luni pana Vineri intre orele 10:00-16:00 (exceptand sarbatorile legale).

POLITICA DE SCHIMB/RETUR

​Clientul poate opta pentru schimb de produs, sau retur pentru banii inapoi.

Pentru schimb de produs:

Se poate face SCHIMB de produs/e, primul schimb fiind gratuit, urmand ca de la al doilea schimb sa achitati 19 lei taxa de transport.

Daca doriti sa schimbati produsul cu alta marime, sau alt produs de
pe site-ul nostru, va rugam sa ne comunicati cu ce ati dori sa
inlocuiti (pentru schimb, transportul este gratuit). Noi va vom trimite 
noul produs si dumneavostra veti da la schimb curierului produsul comandat initial. 

 

Va rugam sa verificati tabelul de marimi specific produsului, pentru a va alege marimea potrivita.

Pentru a va asigura produsul dorit, puteti plasa o noua comanda cu acesta si sa specificati ca doriti schimb la comanda precedenta. In acest caz, veti fi contactat/a pentru confirmare.

Daca produsul inlocuit are valoarea mai mare decat produsul achizitionat inițial, diferenta dintre produse o veti achita curierului la primirea coletului de schimb. Daca valoarea lui este mai mica, diferenta de pret o veti primi in termen de 5-7 zile intr-un cont bancar pe care va trebui sa ni-l comunicati. 

Daca ati primit produsul incomplet, sau prezinta vicii de fabricatie, va fi inlocuit (in functie de disponibilitatea de pe site) cu conditia sa ne trimiteti dovada acestui lucru, in maxim 48 de ore de la primirea comenzii, pe adresa de mail: contact@bellebyalis.ro

Pentru retur cu banii inapoi:

Cumpărătorul va putea RETURNA produsul/ele fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta niciun fel de penalități în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii initiale. In cazul in care s-a inregistrat si unul sau mai multe schimburi, termenul de retur urmand restituirea banilor ramane acelasi - 14 zile calendaristice de la primirea comenzii initiale.  Taxele de retur sunt suportate de către cumparator.

Contravaloarea produsului returnat o vom restitui in cont bancar in termen de 7 zile lucratoare de la primirea si verificarea produsului.

Trimiteti produsul comandat prin curier (orice firma de curierat la alegerea dumneavoastra. Costul transportului il suportati dumneavoastra. ATENTIE! Nu primim colete prin Posta Romana!) la:

Nume: Bellebyalis.ro
Bulevardul Theodor Pallady, nr 66A, bloc 10, ap 89

Bucuresti, Sector 3
0766242223

Dupa ce verificam produsul, va vom restitui banii in 7 zile lucratoare în cont bancar. Va rugam sa scrieti numarul de cont si numele pe o foaie si sa o puneti in colet.

Daca comanda a fost achitata cu cardul online, atunci va vom restitui banii in contul din comanda, urmand sa ii primiti in termen de 7-14 zile calendaristice.

ATENTIE! Taxa de transport NU SE RESTITUIE! 

!!! Mentionam ca NU SE MAI POATE FACE SCHIMB sau RETUR daca ati depasit termenul de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii initiale! Multumim pentru intelegere!

În cazul în care produsul primit este diferit față de cel comandat sau cu alte specificații (mărime sau model diferit), taxele de transport vor fi suportate de vânzător.

Renunțarea la cumpărarea unui produs sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea comenzii initiale și în următoarele condiții:

  • produsele sa nu fi fost purtate, spălate și sa nu prezinte orice fel de urme de uzura;
  • produsul trebuie trimis în ambalajul original, împreună cu eticheta intactă, în starea în care au fost expediate de către vânzător (ex: eticheta sa nu fie ruptă sau înlăturată). 
  • accesoriile produsului trebuiesc trimise o data cu acesta din urma (blanita, cordon, curea, etc.)

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul. Acesta clauza se aplica conf. OUG 34/2014, in cazul achiziționării de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse tot în OUG 34/2014.

NU PRIMIM:  

  • colete trimise prin Posta Romana;
  • colete care contin taxe ramburs (solicitați dvs. plata unei sume la livrarea coletului către noi);
  • colete care au taxa de transport cu plata la Bellebyalis.ro
  • Nu pot fi returnate produse precum lenjeria intima, costumele de baie sau cosmeticeledeoarece pot pune in pericol sanatatea consumatorilor daca au fost desigilate. In descrierea fiecarui produs poti afla daca acesta nu poate fi returnat.

Termenii și condițiile sunt actualizate conform legilor din România, garanțiile și returnarea produselor sunt reglementate prin Legea 449/2003 privind vanzarea produselor și garanțiile asociate acestora și OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ordonanța ce se aplica magazinelor online.

Va stăm la dispoziție de Luni până Vineri intre orele 10:00-16:00 (exceptand sarbatorile legale) pentru orice întrebări suplimentare

Cu respect, Echipa Belle by Alis